Telefonkonsultation

Er du gået i stå med dit problem og har du bare lige brug for at høre…

Book en telefonkonsultation med Morten

Er du løbet ind i et problem med dit byggeri, noget du ikke helt forstår i din ejerskifteforsikring eller er i tvivl om det virkelig er skimmelsvamp du har bag dit klædeskab.

Der vil være mulighed for at mødes via Teams eller Facetime eller anden livestreaming metode du måtte foretrække.

Morten har stor viden indenfor de fleste områder af byggebranchen og han kan hjælpe dig med konkrete forslag og henvisninger. Kan han ikke personligt hjælpe dig, kan han som minimum sende dig videre i systemet.

Ingen grund til at være låst fast og gået i stå med et problem, ring trygt ind til hovednummeret 64636104 og få en tid, der passer dig, så ringer Morten dig op på aftalt tidspunkt. 

Med en telefonkonsultation får du følgende:

  • En faglig samtale, med en af branchens bedst faglige funderet mand, om netop dit problem.
  • Samtalen vil kunne lægges på et tidpunkt, der passer ind i din dag.
  • Du betaler pr. påbegyndte 15. minut.

Priseksempler

15 minutter, 375 kr. inkl. moms

1 time, 1.500 kr. inkl. moms

Bemærkninger

Der er ikke i prisen indeholdt yderligere opfølgning på sagen, herunder rapporter eller notater. Hvis der måtte opstå behov for opfølgning, fx via telefonsamtale eller mailkorrespondancer udføres sådanne arbejder på timebasis til kr. 1.500,00/time, der faktureres pr. påbegyndte 15 minut.

Da rådgivningen ikke er visuel, har telefonkonsultationen sine naturlige begrænsninger, og må på ingen måder sammenlignes med en reel bygnings-gennemgang.
Det vil dog være muligt at sende enkelte billeder som eksempel eller få relevante dokumenter. Vær dog opmærksom på, at Morten ser dokumentet i telefontiden og ikke før eller efter, med mindre andet er aftalt.